Fes-te el Nadal (a mida)

Aquest Nadal, fes allò que et fa feliç.

Si t’agrada compartir el temps en família, fes-ho. Aneu al camp, agafeu unes pedres i transformeu-les en un joc de taula i després reserveu unes hores pel joc. 

 
 

Prepareu una excursió al bosc on trobar el Tió, mort de fred i de gana esperant una família que l’aculli; aprofiteu la sortida per agafar quatre branques de pi amb les que podreu fer una corona per adornar la porta de casa.

Si fa dies que penses en animar-te a cuinar, ara és el moment de posar a prova la teva habilitat en fer galetes amb canyella. Convida els amics a casa a prendre te amb galetes. Si no t’han sortit prou bones, almenys haureu trobat l’excusa perfecte per passar una bona estona junts.

 
 
 

Si us voleu animar... Aquí trobareu la recepta de les galetes!

 

Aprofita les tardes de desembre per fer mitja; fes una bufanda de llana per a tota la família per anar a veure la Cavalcada de Reis i no passar fred.

Pel nou any, proposa’t complir un dels “Bons propòsits” de Joan Barrill i Joan Ollé; com el de “pescar sense ham ni esquer, només pel plaer de mirar el mar”.

I si, finalment, et ve de gust fer un regal...

Regala temps per a fer una activitat en companyia, temps per aprendre noves aficions o recuperar-ne de velles. Intercanvia o regala les eines per adquirir nous coneixements.

Mira al teu voltant, sigues imaginatiu, recicla i reinventa: amb un pot de conserves i una figureta de joguina de quan eres petit, faràs un regal amb un trosset de tu. 

 
 

Dedica un temps en pensar l’embolcall: tria el paper, el washitape i afegeix-hi una branca d’avet. El temps que dediquis a la preparació valdrà molt més que els diners que t’hagis gastat en la compra.

 
 

Aquest Nadal, fes-te’l a mida, treu la creativitat que portes dins i fes-ho tu mateix.